Instellingen voor Smart-actielijsten toepassen

Als u gebruik wilt maken van een Smart-actielijst, dient u een variabelenset samen te stellen die gebruikt kan worden met uw actielijst.

Een variabelenset is een reeks verschillende variabelen die zijn opgeslagen in een bewerkbare bestandsindeling die kan worden geüpload naar Fiery JobFlow. U kunt zo veel variabelensets definiëren als u nodig hebt en elke variabelenset kan zoveel variabelen bevatten als u wilt; u kunt echter maar één variabelenset per keer activeren.

1. Selecteer in het tabblad Workflows de gewenste workflow en klik op het pictogram Bewerken.
  2. Klik op het plusteken onder de naam van de module waar u de nieuwe module aan wilt toevoegen.
  3. Selecteer Correct in het gedeelte Module toevoegen.
  4. Selecteer een Smart-actielijst in de lijst Acties.

Alle Smart-actielijsten worden vermeld onder de kop Aangepaste Smart-actielijsten. In Fiery JobFlow is een voorbeeldactielijst beschikbaar.

5. Als u de variabelen in de weergegeven variabelenset wilt wijzigen, klikt u op Variabelen wijzigen.

Variabelensets kunnen bestaan uit Booleaanse reeksen, uit enkelvoudige cijfers of tekstwaarden of uit een lijst met variabelen. U kunt variabelen wijzigen door een selectie te maken in de lijst, als deze beschikbaar is. U kunt ook inhoud invoeren in het tekstveld. Wanneer u de cursor op het tekstveld plaatst, kunt u een beschrijving van de betreffende variabele bekijken. De variabelen die niet kunnen worden gewijzigd, zijn constant.

6. Wanneer u de gewenste variabelen hebt gewijzigd, klikt u op Opslaan.
  7. Klik op Toevoegen.
    Opmerking: De Smart-actielijsten die worden vermeld onder de kop Aangepaste Smart-actielijsten ondersteunen Master Variables. U kunt Master Variables gebruiken om de standaardinstellingen van de module te negeren en bij te werken. Raadpleeg Hoofdvariabelen voor meer informatie.