Hulpbronnen importeren

De beheerder kan Fiery Impose-sjablonen en Image Enhance Visual Editor-voorkeuzen, Connect-pakketten, aangepaste Smart Preflight-profielen, actielijsten en variabelensets uit Enfocus PitStop Pro importeren met behulp van slepen-en-neerzetten of door te navigeren naar de locatie waar de bestanden zijn opgeslagen.

Als u Smart Preflight-profielen, actielijsten, Connect-pakketten en variabelensets wilt importeren uit Enfocus PitStop Pro, moet u de gelicentieerde versie van Fiery JobFlow gebruiken. Fiery Impose-sjablonen en Image Enhance Visual Editor-voorkeuzen zijn beschikbaar met zowel Fiery JobFlow Base als Fiery JobFlow.

Opmerking: Om Fiery Impose-sjablonen te kunnen gebruiken, en dit geldt ook voor de standaardsjablonen, moet een Fiery Impose-licentie zijn geactiveerd op uw computer.

Fiery Impose-sjablonen en Image Enhance Visual Editor-voorkeuzen worden opgeslagen op de volgende locaties op de computer waarop Command WorkStation is geïnstalleerd:

• Windows-computer:
    • Image Enhance Visual Editor-voorkeuzen: C:\ProgramData\Image Enhance Visual Editor\Preset
    • Fiery Impose-sjablonen: C:\Users\logged-in-user\Documents\Impose\template

Houd er rekening mee dat dit de standaardlocatie is, die de gebruiker kan wijzigen in de Command WorkStation-voorkeuren.

• Mac OS-computers:
    • Image Enhance Visual Editor-voorkeuzen: Applications/Fiery/Image Enhance Visual Editor/Image Enhance Visual Editor.app

Klik met de rechtermuisknop op de bovenstaande locatie en selecteer Inhoud verpakking weergeven > Contents/SharedSupport/Preset.

• Fiery Impose-sjablonen: Users/logged-in-user/Documents/Impose/template

Houd er rekening mee dat dit de standaardlocatie is, die de gebruiker kan wijzigen in de Command WorkStation-voorkeuren.