Hulpbronnen importeren

De Preflight-profielen, actielijsten en variabelensets moeten in PitStop Pro worden gemaakt en worden geëxporteerd voordat ze in Fiery JobFlow geïmporteerd kunnen worden. De standaard Preflight-profielen en actielijsten van PitStop Pro worden standaard in de modules Preflight en Correct vermeld.

1. Meld u als beheerder aan bij Fiery JobFlow.
  2. Klik op de pijl naast Admin rechtsboven in het Fiery JobFlow-venster.
  3. Selecteer Hulpbronnen.
  4. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op Zet de bestanden neer die u wilt uploaden (of klik hier), navigeer naar de opslaglocatie van de hulpbronnen en klik vervolgens op Openen.
    • Zoek de bestanden die u wilt importeren en sleep deze naar het gedeelte op de Zet de bestanden neer die u wilt uploaden (of klik hier).
    De bestandstypen die worden ondersteund, zijn:
    • Impose-sjablonen (.dbt)
    • Image Enhance-voorkeuzen (.xml)
    • Preflight-profielen (.ppp)
    • Actielijsten (.eal)
    • Variabelensets (.evs)
    • Connect-pakketten (.zip)

U kunt in één upload een combinatie van deze bestandstypen importeren.

Opmerking: Als de bestanden de verkeerde bestandsindeling hebben, wordt er een bericht weergegeven dat het bestandstype niet wordt ondersteund.