Printers beheren

Voordat u een printer toevoegt, moet u over de DNS-naam (Domain Name System), het IP-adres of een IP-adresbereik beschikken om de Fiery Driven-printer te zoeken.

Als u een IP-adresbereik typt om te zoeken, wordt een lijst weergegeven met gevonden printers die aan de zoekcriteria voldoen. Selecteer een printer in de lijst.

Als u via het IP-adres of DNS-naam verbinding maakt met de printer, wordt het IP-adres of de DNS-naam weergegeven in de Statusbalk.

Nadat een printer is toegevoegd, kunt u bijbehorende gegevens weergeven, zoals statusniveaus van verbruiksartikelen, afwerking en afdrukmogelijkheden voor gemengde paginaformaten.