Geavanceerd automatisch zoeken

Als u niet beschikt over de specifieke DNS-naam of het IP-adres van een printer, kunt u zoeken op een bereik.

1. Klik in het dialoogvenster Verbinding maken met printer op de pijl Zoeken uitklappen om de zoekopties weer te geven.
  2. Selecteer een Zoektype.
    • Automatisch detecteren: hiermee zoekt u naar alle beschikbare printers in het netwerk.

• Geavanceerd: hiermee kunt u met de velden Vanaf en T/m het bereik van IP-adressen opgeven waarin u wilt zoeken.

3. Klik op Zoeken.

De beschikbare printers die voldoen aan de zoekcriteria worden weergegeven. Een Fiery Driven-printer wordt weergegeven met het pictogram .

4. Selecteer de printer in de lijst met resultaten en klik vervolgens op Volgende om deze toe te voegen aan de lijst met printers.