Printers toevoegen

Voordat u een printer toevoegt, moet u over de DNS-naam of het IP-adres van de printer beschikken. Als u niet over de DNS-naam of het IP-adres beschikt, kunt u een beschikbare printer zoeken via Geavanceerd automatisch zoeken.

1. Klik op Printer > Printers beheren en klik vervolgens op Toevoegen om het dialoogvenster Verbinding maken met printer weer te geven.
  2. Typ het IP-adres of de DNS-naam van de printer in het veld Typ een printernaam of IP-adres en klik vervolgens op Volgende om de printer toe te voegen aan de lijst met printers.