Fiery Driver Windows-tietokoneisiin

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Fiery Driver Windows-tietokoneisiin

Fiery Driver -ohjaimen avulla sovelluksesi voivat siirtää tietoja Fiery-palvelin -palvelimen kanssa ja tulostaa asiakirjoja.

Fiery Driver -ohjain toimii PostScript-kieltä käyttävien Fiery-palvelimet kanssa.

Kun käytät Fiery Driver -ohjainta, ota huomioon seuraavat seikat:

  • Fiery Driver -ohjaimessa on oletusasetukset useimmille sovelluksille ja tulostimille. Voit helposti muuttaa asetuksia, jos asennat uuden tulostinvaihtoehdon tai haluat asettaa jonkin tietyn ominaisuuden.

  • Tulostusvaihtoehdoilla ja -asetuksilla voit ottaa käyttöön tulostimen erityisominaisuuksia. Esimerkiksi Kaksipuolinen -asetuksella voit määrittää kuvien tulostussuunnan.

  • Jotkin Fiery Driver -tulostusvaihtoehdot (asiakirjan ominaisuudet) ovat käytettävissä myös sovelluksissa tulostaessasi työtä.

  • Yleensä jos Fiery Driver -tulostusvaihtoehtoja muutetaan Laitteet ja tulostimet -kansiossa (tai Tulostimet ja faksit tai Tulostimet), tämä muuttaa yleisiä asetuksia, jotka koskevat kaikkia valitulla tulostimella tulostettavia töitä. Tällöin samat asetukset täytyy ehkä valita sovelluksessa, koska sovelluskohtaiset asetukset saattavat kumota yleiset asetukset. Sovelluksessa valitut tulostusasetukset ovat yleensä käytössä nykyisessä istunnossa sovelluksen ollessa avoinna.

Tietoja Fiery Driver -tulostusasetuksista ja -vaihtoehdoista on käyttäjän oppaiden Tulostaminen -kohdassa.

Käyttöehdot