Fiery Driver Windows-tietokoneisiin

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Eri materiaalityyppejä sisältävät tulostustyöt

Sekatulostusmateriaali-toiminto mahdollistaa tulostustyön kappalejakojen määrittämisen ja tiettyjen sivujen tai sivualueiden tulostamisen erilaiselle tulostusmateriaalille.

Voit esimerkiksi lisätä tyhjiä sivuja tai määrittää kaksipuolisia sivuja yksittäisessä tulostustyössä. Sekatulostusmateriaali-asetuksen avulla voit myös määrittää kappalekohtaisia viimeistelyasetuksia, jotka käsittelevät jokaista kappaletta erillisenä viimeistelysarjana tai kaksipuolisena sarjana.

Huomautus: Voit tallentaa jopa 100 eri asetusta Valintaluetteloon.
 1. Napsauta sovelluksessa Tiedosto > Tulosta ja valitse tulostimeksi Fiery-palvelin.
 2. Napsauta painiketta, joka tuo näkyviin Asiakirjan ominaisuudet -ikkunan.

  Asiakirjan ominaisuudet -ikkuna avataan eri tavoin eri sovelluksissa.

 3. Napsauta Materiaali-kuvaketta.
 4. Laajenna Sekatulostusmateriaali-valinta ja valitse seuraavista asetuksista:
  Huomautus: Jos käytetään asetuksia Kappaleen aloitussivu(t), Määritä kansi tai Määritä kukin kappale erilliseksi viimeistelysarjaksi, kappaleen kaikkien materiaalien paperikokoasetusten täytyy olla mitoiltaan samat.
  • Kappaleen aloitussivu(t) – Tällä asetuksella voit määrittää kappalejaot käyttämällä pilkuin erotettuja arvoja (esimerkiksi: 4,9,17) merkkinä jokaisen uuden kappaleen alusta. Ensimmäistä sivua ei tarvitse näppäillä. Sivunumerot viittaavat alkuperäisen asiakirjan numerointiin.

  • Määritä kukin kappale erilliseksi viimeistelysarjaksi – Valitse tämä asetus, jos haluat käyttää viimeistelyasetuksia (kuten nidontaa) tai kaksipuolista tulostusta kuhunkin Kappaleen aloitussivu(t) -asetuksella luotuun kappaleeseen. Kaksipuolisessa tulostuksessa tämän asetuksen käyttö pakottaa kunkin aloitussivun käyttämään oikeanpuoleista sivua ja lisää tarvittaessa edeltävän vasemmanpuoleisen sivun tyhjänä.

  • Määritä kansi – Määritä tällä asetuksella sivun asetukset etu- ja takakannen sivuille.

   Huomautus: Tämä asetus on käytettävissä, jos Fiery-palvelin tukee sitä.
  • Uusi sivualue – Määritä tällä asetuksella sivun asetukset tietyille sivuille tai sivualueille. Kun olet määrittänyt sivun asetukset, tallenna ne napsauttamalla Lisää määritelmä.

  • Uusi insertti: Määritä tällä asetuksella sivun asetukset tyhjille sivuille. Kun olet määrittänyt sivun asetukset, napsauta Lisää ja palaa Sekatulostusmateriaali-näkymään napsauttamalla Sulje.

Käyttöehdot