Fiery Driver Windows-tietokoneisiin

Näytä tai piilota navigointiEdellinen aiheSeuraava aiheJaaTulostaPDF

Mukauta Pikatoiminnot-kuvaketta Fiery-tulostus-välilehdessä.

Pikatoiminnot-kuvaketta Fiery-tulostus-välilehdessä voidaan mukauttaa usein käyttämilläsi tulostustoiminnoilla.

Tämä säästää aikaa, sillä sinun ei tarvitse avata kaikkia muita tulostusasetusten kuvakkeita, jos haluat ainoastaan säätää Pikatoimintojen asetuksia.

Kun sijoitat jonkin tulostusasetuksen Pikatoimintoihin, se on yhä näkyvissä myös sen alkuperäisen tulostusasetuskuvakkeen alla. Voit määrittää asetuksen kummasta tahansa paikasta.

Pikatoiminnot eivät tue tulostusasetuksia, jotka avautuvat uudessa ikkunassa, kun ne valitaan, esimerkiksi Monimedia-asetusta Media-välilehdessä.

 1. Tee jokin seuraavista:
  • Avaa Tulostusmääritykset-valintaikkunassa kansio, joka sisältää asennettujen tulostimien luettelon, napsauta haluamasi tulostimen kuvaketta ja valitse Tulostusmääritykset. (Katso Asennetut tulostimet sisältävän kansion avaaminen.)

  • Napsauta sovelluksessa Tiedosto > Tulosta tai Tiedosto > Tulostimen asetukset ja valitse tulostimeksi Fiery-palvelin. Napsauta painiketta, jossa näkyy Tiedoston ominaisuudet -ikkuna.

   Tiedoston ominaisuudet -ikkunan avaamiseen tarvittavat toimet vaihtelevat sovelluksen mukaan.

 2. Napsauta Fiery-tulostus-välilehteä.
 3. Napsauta Pikatoiminnot-kuvaketta ja valitse sitten Mukauta.
 4. Lisää tai poista pikakuvake valitsemalla niistä yksi ja siirtämällä se Käytettävissä olevat pikakuvakkeet -luettelosta Nykyiset pikakuvakkeet -luetteloon.
  Huomautus: Pikatoiminnot-välilehti ei saa olla tyhjä. Jos poistat kaikki valinnat Pikatoiminnot-välilehdestä, siihen tulee näkyviin oletusvalintojen joukko.
 5. Tallenna muutokset valitsemalla OK.
Käyttöehdot