Ändra utskriftsinställningar för alla dokument som skickas från din dator

I fönstret Utskriftsinställningar kan du ändra standard utskriftsinställningar för alla dokument.

I programmets fönster för Skriv ut kan du åsidosätta vissa standard utskriftsinställningar för ett dokument. Om en utskriftsinställning inte är tillgänglig kan du göra den tillgänglig genom att ändra utskriftsinställningarna för alla dokument som skickas från din dator.

Obs: Om du inte använder samma inställningar för alla utskriftsjobb, kan du spara varje unik grupp med utskriftsinställningar som en förinställning.
  1. I ditt program klickar du på Arkiv > Skriv ut eller Arkiv > Skrivinställning och väljer sedan Fiery-servern som skrivare.
  2. Klicka på den knapp som visar fönstret Dokumentegenskaper.

De steg som öppnar fönstret Dokumentegenskaper varierar beroende på vilket program du använder.

3. Öppna fliken Fiery Essential Driver. (Se Öppna fliken Fiery Essential Driver..)
  4. Välj önskad förinställning eller skapa en anpassad förinställning för utskriftsinställningarna.
  5. När du har angett utskriftsinställningarna klickar du på OK och sedan på Skriv ut för att skicka utskriftsjobbet.