Ändra förinställningen för alla utskriftsjobb i Fiery Essential Driver

Du kan ändra förinställningen för alla utskriftsjobb.

1. Öppna fliken Fiery Essential Driver. (Se Öppna fliken Fiery Essential Driver..)
    Obs: När du går till fliken Fiery Essential Driver från ett programs fönster Utskrift och väljer en förinställning, används förinställningen bara för den aktuella programsessionen.
  2. Välj en annan förinställning i fliken Förinställningar.
  3. I listan Förinställningar väljer du en annan förinställning.