Fiery Essential Driver grupper

Fiery Essential Driver grupperar utskriftsalternativ efter kategorier för enkel åtkomst. Varje grupp eller flik innehåller utskriftsalternativ som hör ihop med eller kompletterar varandra.

• Förinställningar - Innehåller förinställningar som ska användas vid utskrift och alternativet att ange antalet kopior för ett jobb. Fabriksförinställningar visas som standard på fliken Förinställningar. Mer information om tillgängliga fabriksförinställningar finns i Fiery Essential Driver förinställningar.
  • Inställningar av förinställningar - Innehåller ytterliggare inställningar för varje förinställning som ska användas vid utskrift och alternativet att ange antalet kopior för ett jobb. På fliken Förinställda inställningar kan du redigera förinställningar för att skapa anpassade förinställningar.
  • Användarautentisering – All information som kan krävas för användarautentisering.
  • Inställningar - Gör att du kan ändra mellan Fördefinierade inställningar och Produktionsinställningar i Fiery Essential Driver.

Mer information om Produktionsinställningar finns i Fiery Driver Help.

• Om – Innehåller information om din nuvarande Fiery Essential Driver-version. Du kan också visa information om din Fiery-server när tvåvägskommunikation är aktiverat.
  • Verktyg – Alla Fiery-program som stöds av de anslutna Fiery-servern.

Obs: Två-vägs kommunikation för din skrivare måste vara på för att fliken Verktyg ska visas.