Een voorkeuze bewerken in Fiery Essential Driver

Een voorkeuze bevat de meeste afdrukopties die u instelt in het tabblad Fiery Essential Driver. U kunt een instelling op het tabblad Voorkeuzen overschrijven nadat u een voorkeuze hebt gekozen, maar u moet de voorkeuze opslaan.

1. Open het tabblad Fiery Essential Driver. (Raadpleeg Open het tabblad Fiery Essential Driver.)
  2. Klik op het tabblad Voorkeuzen op het potloodpictogram in de rechterbovenhoek van de voorkeuze die u wilt bewerken.
    Opmerking: U kunt een fabrieksvoorkeuze bewerken en opslaan als een aangepaste voorkeuze. Klik op het pictogram Opnieuw instellen om de afdrukinstellingen te wijzigen naar de standaardwaarden.
  3. Wijzig de afdrukinstellingen.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Typ in het venster Voorkeuze opslaan een naam van een voorkeuze en een beschrijving als u dat wenst.
    Opmerking: U kunt een aangepaste voorkeuze met dezelfde naam gebruiken om een bestaande voorkeuze te vervangen. Voor fabrieksvoorkeuzen mag de naam van de voorkeuze niet al door een andere voorkeuze worden gebruikt.
  6. Klik op Opslaan.