Open het tabblad Fiery Essential Driver

U kunt het tabblad Fiery Essential Driver gebruiken om voorkeuzen te selecteren en te maken.

1. Open de map waarin de geïnstalleerde printers worden vermeld. (Zie Open de lijst met geïnstalleerde printers.)
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik in de map Apparaten en printers met de rechtermuisknop op het gewenste printerpictogram en klik op Afdrukvoorkeuren.
    • Klik op het tabblad Printers en scanners op Beheren en klik vervolgens op Afdrukvoorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Fiery Essential Driver.