Fiery Essential Driver-groepen

In Fiery Essential Driver worden afdrukopties gegroepeerd in categorieën voor eenvoudige toegang. Alle groepen of tabbladen bevatten opties die verwant zijn of elkaar aanvullen.

• Voorkeuzen: bevat voorkeuzen voor gebruik bij het afdrukken en de optie om het aantal exemplaren voor een taak op te geven. Fabrieksvoorkeuzen worden standaard weergegeven op het tabblad Voorkeuzen. Zie Fiery Essential Driver-voorkeuzen voor meer informatie over beschikbare fabrieksvoorkeuzen.
  • Voorkeuze-instellingen - Bevat aanvullende instellingen voor elke voorkeuze en de optie om het aantal exemplaren voor een taak op te geven. Op het tabblad Voorkeuze-instellingen kunt u voorkeuzen bewerken om aangepaste voorkeuzen te maken.
  • Gebruikersauthenticatie: alle informatie die mogelijk nodig is voor gebruikersauthenticatie.
  • Voorkeuren: hiermee kunt u schakelen tussen Vooraf gedefinieerde instellingen en Productie-instellingen in Fiery Essential Driver.

Raadpleeg Help van Fiery Driver voor meer informatie over Productie-instellingen.

• Info: bevat informatie over de huidige versie van Fiery Essential Driver. U kunt ook details over uw Fiery-server bekijken wanneer Tweerichtingscommunicatie is ingeschakeld.
  • Gereedschappen: alle Fiery-toepassingen die door de verbonden Fiery-server worden ondersteund.

Opmerking: Tweerichtingscommunicatie moet zijn ingeschakeld voor uw printer om het tabblad Gereedschappen weer te geven.