Een voorkeuze maken in Fiery Essential Driver

U kunt een voorkeuze maken die veelgebruikte afdrukinstellingen bevat. Voorkeuzen in Fiery Essential Driver worden gemaakt door een fabrieksvoorkeuze te bewerken.

U slaat de voorkeuze op uw lokale computer op en u kunt deze niet delen met anderen.

1. Open het tabblad Fiery Essential Driver. (Raadpleeg Open het tabblad Fiery Essential Driver.)
  2. Klik op het tabblad Voorkeuzen op het potloodpictogram in de rechterbovenhoek van de voorkeuze die u wilt bewerken.
  3. Klik op Meer en geef de gewenste afdrukinstellingen op.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Typ in het venster Voorkeuze opslaan een naam van een voorkeuze en klik op Opslaan.
    Opmerking: De naam die u typt, moet uniek zijn voor elke voorkeuze. De naam van de voorkeuze mag niet al door een andere voorkeuze worden gebruikt.