Workflow van een gebruiksdoel kiezen

Fiery JobMaster-Fiery Impose-Fiery Compose ondersteunt meerdere workflows (gebruiksdoelen). Wanneer u een gebruiksdoel kiest, worden in het deelvenster Instellingen de opties weergegeven die betrekking hebben op dat gebruiksdoel.

1. Klik op de pijl in het gebruiksdoelvak boven aan het deelvenster Instellingen.
  2. Klik op Compose, Normaal, Boekje of Combineren. Kies vervolgens uit de opties die worden weergegeven.
  3. Als u Boekje als gebruiksdoel hebt gekozen in stap 2, kiest u de inbindmethode en de inbindzijde.
  4. Als u Combineren hebt gekozen in stap 2, kiest u de combinatieoptie en de inbindzijde.
  5. Als het menu Afwerkformaat wordt weergegeven, kiest u een afwerkformaat.

Diverse gebruiksdoelen (Normaal, Boekje, Combineren) bevatten de instelling Afwerkformaat, waarmee u kunt kiezen tussen een afwerkformaatworkflow met een bijsnijkader en een door de gebruiker gedefinieerde afwerkformaatworkflow. Als de instelling Afwerkformaat niet wordt weergegeven, wordt de door de gebruiker gedefinieerde afwerkformaatworkflow niet ondersteund door uw Fiery Server en wordt de standaardworkflow (de afwerkformaatworkflow met bijsnijkader) gebruikt.