Pro yardımı Fiery JobFlow Pro

Gezintiyi göster/gizleÖnceki konuSonraki konuPaylaşYazdırPDF

Ayarlar sekmesi

Ayarlar sekmesinde Fiery JobFlow Pro uygulaması ayarlarınızı özelleştirebilirsiniz.

Ayarlar sekmesinden iş ayarlarını ve tercih ettiğiniz dili yönetebilir, Fiery JobFlow Pro ögesini yedekleyip geri yükleyebilirsiniz.

Ayarlar sekmesine sağ üst köşedeki profil simgenizden ve Fiery JobFlow Pro kenar çubuğundan erişebilirsiniz.

Fiery JobFlow Pro şifresini değiştirme

Yüklemeden sonra Fiery JobFlow Pro için şifrenizi değiştirebilirsiniz. Şifre, Fiery JobFlow Pro Düzenleyici için kullanılanla aynıdır ve istenildiğinde tekrar değiştirilebilir.

  1. Ayarlar sekmesinde Şifreyi Değiştir'e tıklayın.
  2. Mevcut şifrenizi yazın.
  3. Yeni şifrenizi yazın.
    Not: Yeni şifre alanı, maksimum karakter sınırı 20 olacak şekilde alfasayısal ve özel karakterleri kabul eder.
  4. Onaylamak için şifrenizi tekrar girin.
  5. Şifreyi güncelle'ye tıklayın.

Çalışma alanından işleri kaldırma

İşleri kaldır seçeneğini kullanarak tamamlanmış, başarısız olmuş ve kuyrukta bekleyenler de dahil olmak üzere işleri Fiery JobFlow Pro çalışma alanınızdan kaldırabilirsiniz.

  1. Ayarlar sekmesinde Kaldır'a tıklayın.
    Not: İşlerle ilgili işlem devam ediyorsa, silmeden önce tüm aktif işler için yazdırmanın tamamlandığından emin olun.
  2. Sil'e tıklayın.

Fiery JobFlow Pro Düzenleyici'yi Yeniden Başlatma

Fiery JobFlow Pro Düzenleyici'yi yeniden başlatabilirsiniz.

  1. Ayarlar sekmesinde Yeniden başlat'a tıklayın.
  2. Yeniden başlat'a tıklayın.

Fiery JobFlow Pro verilerini yedekleme veya geri yükleme

Fiery JobFlow Pro, oluşturduğunuz iş akışlarını ve hesap ayarlarınızı yedeklemenizi ve geri yüklemenizi sağlar.
Ayarlar sekmesinde aşağıdakilerden birini seçin:
  • JobFlow Pro Düzenleyici iş akışları ve üçüncü taraf düğümleri ile JobFlow Pro Yönetici verilerini yedeklemek için Yedekle'ye tıklayın.
  • Yedeklenen verilerinizi bir .zip dosyasından geri yüklemek için Geri Yükle'ye tıklayın.