SmartFolders

SmartFolders is de standaardlocatie voor het verzenden van taken. Tijdens de installatie van Fiery JobFlow wordt automatisch een hoofdmap met de naam SmartFolders ingesteld op het Fiery JobFlow-serverstation met de meeste beschikbare ruimte. Wanneer de gebruiker een workflow maakt, maakt Fiery JobFlow automatisch een submap voor de workflow aan onder de hoofdmap. Als u taken of een archief (een .zip-bestand) met meerdere taken wilt verzenden, kunt u deze vanaf het bureaublad van uw computer naar de browser slepen.

Wanneer op Fiery servers die FS400 of hoger zijn, Fiery JobFlow versie 2.8 of hoger voor de eerste keer wordt geïnstalleerd, worden SmartFolders aangemaakt op het station J:. Als u Fiery JobFlow versie 2.6.1 of eerder hebt en een upgrade naar Fiery JobFlow versie 2.8 uitvoert, worden SmartFolders nog steeds gemaakt op het station E:.
Opmerking: Op Fiery servers die FS350 of eerder zijn, worden SmartFolders gemaakt op het station E:.