Approve

Met de module Approve kunnen gebruikers externe en interne reviewers toewijzen om een taak goed te keuren. Alle reviewers ontvangen dan een e-mailmelding met een koppeling zodat ze de taak kunnen controleren en het Preflight-rapport kunnen bekijken. Als ze dat hebben gedaan, kunnen ze de taak goedkeuren of afkeuren. Het goedkeuringsproces verloopt voor interne en externe reviewers op dezelfde manier. Het enige verschil is dat interne Fiery JobFlow-reviewers een rechtstreekse koppeling ontvangen om de taak op de Fiery JobFlow-server te openen en dat externe reviewers een koppeling ontvangen die toegang biedt tot een Dropbox-locatie. Alleen gebruikers met beheerdersrechten kunnen taken goedkeuren vanuit Fiery JobFlow. Ze kunnen dit doen door in het gedeelte Taken die wachten op goedkeuring op het tabblad Taken te klikken op het pictogram Approve.

Opmerking: De module Approve is alleen beschikbaar in de gelicentieerde versie van Fiery JobFlow.