Regelscripts

Script uitvoeren is toegevoegd als regel voor modules.

In Fiery JobFlow kunnen regelscripts worden gebruikt om:
  • een Fiery JobFlow-taak te archiveren op een locatie die niet wordt ondersteund door Fiery JobFlow-locaties.
  • U kunt meldingen verzenden met behulp van een externe oplossing naar klanten die geen meldingen via e-mail wensen te ontvangen.

Voor regelscripts gelden dezelfde conventies als voor scripts in de module Connect, met één uitzondering: Fiery JobFlow verwacht niet dat een script uitvoer produceert die verder moet worden verwerkt in een workflow.

Fiery JobFlow biedt de volgende argumenten voor regelscripts:
  1. Locatie van invoer: een tijdelijke locatie waar Fiery JobFlow het bestand beschikbaar maakt voor verwerking.
  2. Taaknaam: de naam van de taak, zoals weergegeven in Fiery JobFlow.
  3. Workflow: de naam van de workflow waardoor het script werd gestart.
  4. Preflight-rapport: locatie van het laatste Preflight-rapport dat is in de betreffende workflow.
  5. Kluis: een tijdelijke locatie die wordt verlaten wanneer er een taak in een workflow wordt verwerkt.

Zie http://resources.efi.com/jobflow/library voor voorbeelden van scripts.