Connect

Met de module Connect kunt u verbinding maken met externe toepassingen via Connect-pakketten, scripting of overdrachtmappen.
Opmerking: De module Connect is alleen beschikbaar in de gelicentieerde versie van Fiery JobFlow.
Gebruik de module Connect om een van de volgende handelingen uit te voeren:
  • Systeemeigen taken converteren naar een indeling die door Fiery JobFlow wordt ondersteund. U kunt dit doen door de module Connect aan een workflow toe te voegen, onmiddellijk na Input, maar voor Convert. Afhankelijk van de vereisten van de taak kunt u meerdere instanties van de module Connect toevoegen met verschillende instellingen en parameters.
  • PDF-taken aanpassen als normale stap in een workflow. U kunt dit doen door de module Connect toe te voegen op een willekeurige plaats binnen een workflow.
Opmerking: De overdrachtmappen die worden gebruikt door de module Connect zijn geen Fiery Hot Folders.

U kunt de locatie van een script van een externe applicatie of overdrachtmap die een bewerking uitvoert op een PDF in een Fiery JobFlow-workflow opgeven. U kunt bijvoorbeeld desgewenst een externe toepassing gebruiken om een afbeelding te corrigeren, of een document dat in een andere toepassing, bijvoorbeeld CorelDraw, is gemaakt te converteren naar PDF-indeling.

De module Connect biedt gebruikers de mogelijkheid een kant-en-klaar script te selecteren, een aangepast script op te geven of de Hot Folder-instellingen te gebruiken. U kunt de optie Maximale wachttijd gebruiken om een maximale tijd in seconden op te geven voor taken die na het uitvoeren van een script op de uitvoerlocatie blijven staan.

Opmerking: Voor scripting heeft de gebruiker een bepaald niveau van bekwaamheid en kennis nodig. De module Connect is bedoeld voor gebruikers die bekend zijn met de beginselen van scripts en die concepten als argumenten begrijpen. We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten die worden veroorzaakt door slecht geschreven scripts. Fiery JobFlow registreert eventuele fouten in een logboek zodat een bekwame gebruiker het probleem kan oplossen.

Fiery JobFlow bevat een voorbeeld van een eenvoudig script en argumenten, maar bevat geen informatie over hoe scripts moeten worden geschreven. Zie http://resources.efi.com/jobflow/library voor meer informatie over waar u deze voorbeelden kunt vinden. Zie ook http://www.efi.com/Fiery JobFlow/Connect Cookbook.

Opmerking: U kunt een kant-en-klaar script, een zelf bepaald script of locaties van Hot Folders in een workflow kiezen. U kunt ze niet alle drie in dezelfde workflow opgeven. U kunt standaardinstellingen voor Connect opgeven in Admin > Module-instellingen, maar deze kunnen voor elke workflow worden aangepast.