Hoofdvariabelen gebruiken

1. Klik in het tabblad Workflows van de Fiery JobFlow workspace op de naam van de workflow waarvan u de module-instellingen wilt overschrijven. De workflow opent met een lijst van modules.
  2. Als de workflow de module Correct, Preflight, Connect, of Output bevat, klikt u op het plusteken van de bovenstaande module en voegt u de module Connect toe. De module Connect maakt een JSON-bestand aan en slaat dit op een vooraf ingestelde locatie (map Kluis) op.
  3. Open het bestand en werk de instellingen volgens de vereisten van de taak bij.
    Opmerking: Als u waarden invoert die niet binnen het ondersteunde bereik van de instelling vallen, zal de taak mislukken wanneer deze wordt verwerkt.
  4. Verzend de taak naar de workflow. De taak wordt verwerkt met de bijgewerkte instellingen. De bijgewerkte waarden en het pictogram Master Variables worden weergegeven naast de instelling die is bijgewerkt.
Opmerking: Fiery XF ondersteunt Master Variables niet.