Fiery VUE-sessies opslaan

U kunt Fiery VUE-sessies opslaan.

U kunt uw werk in Fiery VUE opslaan via de volgende twee methoden:

• Fiery VUE-sessies opslaan.

• Fiery VUE-sessies opslaan als sjabloon.

Wanneer u de Fiery VUE-sessie opslaat als sjabloon, worden alleen de sessie-instellingen opgeslagen en niet de geïmporteerde documenten.

U kunt op elk moment tijdens het maken van een Fiery VUE-sessie het project opslaan onder een opgegeven bestandsnaam naar keuze.

Het opgeslagen bestand krijgt een unieke bestandsextensie en is alleen toegankelijk voor Fiery VUE. Fiery VUE-bestanden zijn zichtbaar in Windows Verkenner. Het openen van een Fiery VUE-sessie in een andere toepassing wordt niet ondersteund.

U kunt elk opgeslagen project openen en gebruiken in de Fiery VUE-workflow.