Fiery VUE-sessies opslaan als sjabloon

U kunt een Fiery VUE-sessie opslaan als een sjabloon en deze vervolgens gebruiken voor toekomstige projecten. De sjabloon bevat specifieke opmaakinstellingen en afdruk- en afwerkingsopties voor Fiery VUE-documenten.

Wanneer u een sjabloon toepast op een document, kunt u dit snel afdrukken zonder telkens opnieuw dezelfde afdrukopties en instellingen te selecteren.

Wanneer u een specifieke sjabloon selecteert, worden in Fiery VUE automatisch alle instellingen in die sjabloon toegepast op het huidige Fiery VUE-document.

1. Klik op Sjablonen > Opslaan als sjabloon om het dialoogvenster Opslaan als sjabloon te openen.
  2. Typ een naam voor de sjabloon in het veld Naam.
  3. Klik op Opslaan om de nieuwe sjabloon op te slaan en het dialoogvenster Opslaan als sjabloon af te sluiten.

De nieuwe sjabloon wordt weergegeven in de lijst Naam.