Fiery Command WorkStation

Fiery Essential Driver för Windows

Dölj eller visa navigeringFöregåendeNästaDelaSkriv utPDF

Fiery Driver Updater

Fiery Driver Updater är installerad som en del av skrivardrivrutinsinstallationen.  Fiery Driver Updater har möjlighet att söka efter uppdaterade skrivardrivrutiner varje gång du loggar in på din dator. 

Obs: Fiery Driver Updater kan bara installeras av en administratör eller en användare som har administratörsbehörighet.

Tänk på följande när du använder Fiery Driver Updater:

  • Efter installationen av drivrutinen, som även installerar Fiery Driver Updater har slutförts, måste du logga ut och logga in för att slå på automatiska dagliga kontroller efter drivrutinsuppdateringar.
  • När en drivrutinsuppdatering är tillgänglig visas uppdateringen som en hyperlänk i Fiery Driver Updater-fönstret. Klicka på länken för att öppna en webbsida som listar versionsinformationen för just den drivrutinsuppdateringen.
  • När drivrutinsuppdateringen har installerats, uppdateras versionen på fliken Om så att den matchar den tillgängliga drivrutinsuppdateringens version som visas i fönstret Fiery Driver Updater.
  • Fiery Driver Updater stöder funktionen återladdning. Om du av någon anledning behöver återgå till den tidigare drivrutinsversionen efter att en drivrutinsuppdatering har installerats med Fiery Driver Updater klickar du på återladdningsikonen under skrivardrivrutinens namn.
  • Om Fiery Software Manager installeras på klientsystemet och du uppmanas att starta om datorn, visar Fiery Driver Updater också en uppmaning om att starta om.

Kundinformation för Fiery Driver Updater