Skapa en förinställning i Fiery Essential Driver

Du kan skapa en förinställning som innehåller vanliga utskriftsinställningar. Förinställningar i Fiery Essential Driver skapas genom att redigera en fabriksförinställning.

Du sparar förinställningen på din lokala dator och du kan inte dela den med andra.

1. Öppna fliken Fiery Essential Driver. (Se Öppna fliken Fiery Essential Driver..)
  2. I fliken Förinställningar, klicka på pennikonen längst upp till höger i den förinställning som du vill redigera.
  3. Klicka på Mer och ange önskade utskriftsinställningar.
  4. Klicka på Spara.
  5. Skriv in ett namn på en förinställning i fönstret Spara förinställning och klicka på Spara.
    Obs: Namnet du skriver in ska vara unikt för varje förinställning. Namnet på förinställningen får inte redan användas av en annan förinställning.