Een voorkeuze verwijderen in Fiery Essential Driver

U kunt een voorkeuze verwijderen in het venster Voorkeuzen beheren in Fiery Essential Driver. Aangepaste voorkeuzen kunnen worden verwijderd, maar u kunt geen fabrieksvoorkeuzen verwijderen.

Opmerking: Als u een voorkeuze wilt verwijderen, mag de voorkeuze niet in gebruik zijn.
  1. Open het tabblad Fiery Essential Driver. (Raadpleeg Open het tabblad Fiery Essential Driver.)
  2. Selecteer in het tabblad Voorkeuzen de optie Voorkeuzen beheren in het menu.
  3. Klik op het pictogram Verwijderen.