Aangepaste voorkeuzen exporteren of importeren in Fiery Essential Driver

U kunt aangepaste voorkeuzen exporteren of importeren met de Fiery Essential Driver.

1. Open het tabblad Fiery Essential Driver. (Raadpleeg Open het tabblad Fiery Essential Driver.)
  2. Selecteer in het tabblad Voorkeuzen de optie Voorkeuzen beheren in het menu.
  3. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik op het pictogram Aangepaste voorkeuzen importeren om een voorkeuze te importeren in de Fiery Essential Driver.
    • Klik op het pictogram Aangepaste voorkeuzen exporteren om elke geselecteerde voorkeuze naar één bestand te exporteren (bijvoorbeeld PresetName.sav).
  4. Blader naar een locatie om het bestand Presets.xml op te slaan of op te halen.
  5. Blader naar een locatie om het bestand PresetName.sav op te slaan of op te halen.
  6. Klik op Opslaan of Openen.