De voorkeuze voor alle afdruktaken wijzigen in Fiery Essential Driver

U kunt de voorkeuze wijzigen voor alle afdruktaken.

1. Open het tabblad Fiery Essential Driver. (Raadpleeg Open het tabblad Fiery Essential Driver.)
    Opmerking: Wanneer u het tabblad Fiery Essential Driver vanuit het venster Afdrukken van een toepassing opent en een voorkeuze selecteert, wordt de voorkeuze alleen gebruikt voor de huidige sessie van de toepassing.
  2. Selecteer een andere voorkeuze in het tabblad Voorkeuzen.
  3. Selecteer een andere voorkeuze in de lijst Voorkeuzen.