Een certificaat toewijzen aan het gedeelte webserver van de Fiery server

U kunt een certificaat dat door de webserver wordt gebruikt toewijzen of opnieuw toewijzen.

1. Kies Beveiliging > Servercertificaat in Configure.
  2. Klik op Zelf-ondertekend certificaat maken.
  3. Geef de certificaatinformatie op en sla deze op.
  4. Als u het door de webserver gebruikte certificaat wilt wijzigen, selecteert u het certificaat, klikt u op Certificaat wijzigen en geeft u vervolgens de locatie van het certificaat of de privésleutel op.