Een certificaat of een privésleutel toevoegen

Wanneer u een certificaat of privésleutel toevoegt, geeft u de locatie ervan op.

1. Als u informatie over een certificaat wilt bekijken, plaatst u de cursor op de certificaatnaam en klikt u vervolgens op het oogpictogram. U kunt het certificaat ook verwijderen door op het prullenbakpictogram te klikken.
  2. Kies Beveiliging > Vertrouwde certificaten in Configure.
  3. Klik op Toevoegen.
  4. Klik op Bladeren om het bestand te selecteren en vervolgens op Toevoegen.