Werken met hoofdstukbeginpagina's in Fiery Compose

Als u een document in hoofdstukken wilt verdelen, kunt u het begin van elk hoofdstuk markeren in het deelvenster Paginaweergave en vervolgens afwerkingsopties toepassen in het deelvenster Instellingen. U kunt ook een hoofdstukbeginmarkering verwijderen.

Een hoofdstukbeginpagina wordt altijd op de voorzijde van een vel afgedrukt. (Dit is de rechterpagina in leesvolgorde.) Groene vinkjes in het deelvenster Paginaweergave geven hoofdstukbeginpagina's aan.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Als u een hoofdstukbegin wilt toevoegen, selecteert u een pagina die geen hoofdstukbeginmarkering heeft en klikt u op Acties > Hoofdstukbegin.

• Als u een hoofdstukbegin wilt verwijderen, selecteert u een pagina die een hoofdstukbeginmarkering heeft en klikt u op Acties > Hoofdstukbegin.

• Als u de blanco pagina's wilt weergeven die Fiery Compose invoegt vóór hoofdstukbeginpagina's, klikt u op Weergave > Impliciete blanco pagina's weergeven.

Fiery Compose voegt indien nodig impliciete blanco pagina's in om een hoofdstukbegin op een rechterpagina te laten vallen in de Leesweergave en bij bepaalde instellingen voor dubbelzijdig afdrukken.