Paginavolgorde instellen

Met de opties voor Paginavolgorde kunt u de richting van de paginering binnen de opmaak bepalen.

Klik op een van de instellingen in het gedeelte Paginavolgorde van het deelvenster Instellingen:
  • : pagina's horizontaal van links naar rechts rangschikken, per rij, vanaf de bovenste rij.

• : pagina's horizontaal van rechts naar links rangschikken, per rij, vanaf de bovenste rij.

• : pagina's verticaal van boven naar onder rangschikken, per kolom, vanaf de kolom uiterst links.

• : pagina's verticaal van boven naar onder rangschikken, per kolom, vanaf de kolom uiterst rechts.