Tabbladtekst en andere eigenschappen instellen in Fiery Compose

In het venster Tabblad bewerken kunt u tabbladtekst, positie-eigenschappen en het tabbladmedium instellen.

Opmerking: In vroegere versies van Fiery Compose wordt de optie Tabbladtekst gebruikt. In latere versies is deze optie vervangen door Tabblad bewerken.
  1. Selecteer het tabblad.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde tabblad en klik op Tabbladtekst.
  3. Typ de gewenste tekst in het veld Tekst.
  4. Gebruik de menu's en knoppen onder het veld Tekst om teksteigenschappen zoals lettertype, grootte, uitlijning en tekstrotatie op te geven.

Als de opmaak van de taak staand is, wordt de tabbladtekst verticaal weergegeven zodat u de tekstuitlijning kunt controleren.

5. Om dezelfde instellingen toe te passen op alle tabs, klikt u op Dezelfde tekstkenmerken toepassen op alle tabbladen.