Een blanco vel of pagina invoegen in Fiery Compose

Met Fiery Compose kunt u overal in een document blanco vellen of pagina's invoegen. Fiery Compose voegt het vel of de pagina in vóór de geselecteerde pagina.

Opmerking: U kunt geen tussenvel toevoegen als de geselecteerde pagina een tabblad is. Als u een tussenvel vóór een tabblad wilt invoegen, voegt u eerst het tussenvel in en vervolgens het tabblad.
  1. Selecteer een pagina in het deelvenster Paginaweergave.
  2. Klik op Acties > Blanco vel invoegen of Acties > Blanco pagina invoegen.