Een inslagsjabloon toepassen

U kunt een aangepaste sjabloon toepassen zoals u een vooraf gedefinieerde sjabloon zou toepassen.

1. Klik op de pijl rechts van het veld Sjabloon boven aan het deelvenster Instellingen om het Sjabloon-overzicht te openen.
  2. Klik op het pictogram van de sjabloon.

De nieuwe instellingen worden onmiddellijk toegepast wanneer u een sjabloon selecteert.

Een aangepaste inslagsjabloon opslaan

U kunt een aangepaste sjabloon opslaan als u over een versie van Fiery Impose met licentie beschikt. U doet er goed aan de aangepaste sjabloon een herkenbare naam te geven.

1. Maak een aangepaste sjabloon.
  2. Klik op het pictogram Opslaan.
  3. Typ een naam voor het instellingenbestand in het dialoogvenster Sjabloon opslaan.

Een aangepaste sjabloon verwijderen

U kunt een aangepaste sjabloon verwijderen. De momenteel geselecteerde taak behoudt echter de verwijderde sjablooninstellingen totdat u een andere sjabloon selecteert of nieuwe inslaginstellingen opgeeft.

1. Selecteer de sjabloon die u wilt verwijderen in het menu Sjabloon.
  2. Klik op het pictogram Verwijderen.