Help van Fiery JobFlow Pro

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Tabblad Instellingen

U kunt uw toepassingsinstellingen Fiery JobFlow Pro aanpassen op het tabblad Instellingen.

Op het tabblad Instellingen kunt u taakinstellingen en uw voorkeurstaal beheren en back-ups maken en Fiery JobFlow Pro terugzetten.

U kunt het tabblad Instellingen openen vanuit de Fiery JobFlow Pro zijbalk of uw profielpictogram in de rechterbovenhoek.

Fiery JobFlow Pro wachtwoord wijzigen

Na de installatie kunt u uw wachtwoord wijzigen voor Fiery JobFlow Pro. Het wachtwoord is hetzelfde als het wachtwoord dat wordt gebruikt voor Fiery JobFlow Pro Editor en kan op elk moment opnieuw worden gewijzigd.

  1. Klik op het tabblad Instellingen op Wachtwoord wijzigen.
  2. Typ uw huidige wachtwoord.
  3. Typ uw nieuwe wachtwoord.
    Opmerking: In het Nieuwe wachtwoord veld kunnen alfanumerieke en speciale tekens worden ingevoerd en geldt een maximumlimiet van 20 tekens.
  4. Typ uw wachtwoord opnieuw om te bevestigen.
  5. Klik op Wachtwoord bijwerken

Taken verwijderen uit de werkruimte

U kunt taken uit uw Fiery JobFlow Pro werkruimte verwijderen, inclusief voltooide, mislukte taken en taken in de wachtrij, met de optie Taken verwijderen.

  1. Klik op het tabblad Instellingen op Verwijderen.
    Opmerking: Als taken momenteel worden verwerkt, controleert u of alle actieve taken zijn afgedrukt voordat u ze verwijdert.
  2. Klik op Verwijderen.

Editor Fiery JobFlow Pro opnieuw starten

U kunt de Fiery JobFlow Pro Editor opnieuw starten.

  1. Klik op het tabblad Instellingen op Herstarten.
  2. Klik op Opnieuw starten.

Data van Fiery JobFlow Pro terugzetten of er een reservekopie van maken

Met Fiery JobFlow Pro kunt u een back-up maken van uw gemaakte workflows en uw accountinstellingen en deze herstellen.
Kies op het tabblad Instellingen een van de volgende opties:
  • Klik op Back-up maken om een back-up te maken van JobFlow Pro Editor-workflows en knooppunten van derden, en JobFlow Pro Manager-gegevens.
  • Klik op Herstellen om de back-upgegevens van een .zip bestand te herstellen.