Profiel

Profielinstellingen omvatten de gebruikersrechten voor de beheerder en de taal van de browser.

• Accountgegevens: De beheerder kan de accountgegevens weergeven en bewerken die de beheerder tijdens de eerste keer instellen voor Fiery JobFlow heeft opgegeven. Alle categorieën kunnen worden gewijzigd na de eerste instelling: e-mailadres, naam en telefoonnummer. Deze accountgegevens zijn voor de beheerder van de Fiery JobFlow-server.

Opmerking: Elke gebruiker die is aangemeld als beheerder kan accountgegevens wijzigen. Er zijn meerdere beheerder-gebruikers toegestaan.
  • Wachtwoord: Het beheerderswachtwoord kan worden gewijzigd.

• Taal: De beheerder kan de standaardtaal van de browser behouden of een andere taal selecteren.

• Tijdnotatie: De beheerder kan kiezen voor een tijdnotatie van 12 uur of 24 uur.