Het tabblad Workflows

In het gedeelte Workflows kunt u workflows sorteren en opzoeken.

U kunt workflows als favorieten markeren. U kunt workflowquery's ook opslaan om veelgebruikte workflows en taken te beheren en te openen. Favorieten en opgeslagen zoekopdrachten worden op gebruikersbasis opgeslagen.

Workflows heeft twee tabbladen: Alle workflows en Favoriete workflows. Op Alle workflows worden alle workflows weergegeven die u hebt gemaakt. Op Favoriete workflows staan de workflows die u als favorieten hebt gemarkeerd. Als u een workflow als favoriet wilt selecteren, klikt u op de ster naast de workflownaam. Als u een workflow uit de favorietenlijst wilt verwijderen, wist u de ster naast de workflownaam.

Op beide tabbladen staan workflows vermeld op Workflownaam, Modules (binnen de workflow) en Gemaakt op. U kunt de workflows alfabetisch sorteren op Workflownaam of op de Gemaakt op-datum, beide in oplopende of aflopende volgorde. U kunt ook naar een workflow of workflows zoeken en de zoekopdracht opslaan.
Opmerking: Als een Fiery server niet beschikbaar is, wordt er een waarschuwingspictogram weergegeven in de kolom Modules. Als een workflow een vervangende Fiery server bevat die beschikbaar is, wordt het waarschuwingspictogram niet weergegeven.

Met behulp van de selectievakjes naast elke workflownaam kunt u een of meerdere workflows selecteren voor de functie Workflows exporteren. U kunt elke workflow dupliceren, verwijderen, of exporteren.

Opmerking: Workflows kunnen ook worden verwijderd als er gekoppelde taken aanwezig zijn in de workflow.