Gebruikersbeheer

Beheren welke gebruikers toegang hebben tot Fiery JobFlow.

Klik op de knop Nieuwe gebruiker toevoegen als u gebruikers wilt toevoegen. Geef vervolgens op:

• Gebruikersnaam: Voer een naam in voor de gebruiker.
  • Selecteer rol: Selecteer Admin, Operator, Gastgebruiker of Externe reviewer.
  • E-mail-id: Voer het e-mailadres voor de gebruiker in.

Er worden ter bevestiging e-mailmeldingen naar deze gebruiker verzonden.

Als u de rol van een gebruiker wilt bewerken, klikt u op de knop Bewerken. Het is niet mogelijk de naam en e-mail-id van de gebruiker te bewerken.

Als u een gebruiker wilt verwijderen, klikt u op de knop Verwijderen.