Services

U kunt SMTP-instellingen beheren en een schema instellen voor automatische verwijdering van taken.

• LetsEnhance API-sleutel verifiëren om toegang te krijgen tot de module AI Image Scale: Typ of plak een geldige API-licentiesleutel van Let's Enhance en klik op Verifiëren om de AI Image Scale-workflow te activeren in Fiery JobFlow.
    Opmerking: De externe oplossing Let's Enhance biedt een vergrotingsservice met hoge resolutie voor afbeeldingen. Raadpleeg de website van Let's Enhance voor meer informatie.
  • Eenheden: De standaard meeteenheden voor waarden die worden gebruikt in Enfocus Pitstop-rapporten in Fiery JobFlow.
  • SMTP: De uitgaande SMTP-server instellen om e-mailmeldingen te kunnen verzenden. Als gebruikers meldingen willen verzenden via hun eigen mailserver, kunnen ze deze server hier instellen. Wanneer ze geen server instellen, worden meldingen verzonden via de EFI-meldingsservice.

• Proxy-instellingen: Een proxyserver instellen en inschakelen om transparant te communiceren via een firewall.
  • Taken verwijderen: Indien nodig, kunt u een schema voor automatisch verwijderen instellen zodat taken elke dag of om de 3, 5, 15, 30 of 60 dagen worden verwijderd.

• JobFlow-meldingen: Als u deze optie selecteert, kunt u in-appmeldingen ontvangen, waaronder updates over aankomende releases en nieuwe voorbeeldworkflows.