Output

De module Output wordt automatisch toegevoegd wanneer u een workflow maakt. Gebruik de module Output om uitvoerapparaten toe te voegen en taakacties en taakvoorkeuzen te selecteren.

Met de module Output kunt u kiezen uit de Fiery server-, Fiery XF- of Fiery Central-printergroep die tijdens de installatie is geselecteerd, een Dropbox-account, SMB- FTP-, of sFTP-locatie. Voor de geselecteerde Fiery server or Fiery Central-printergroep kunt u een keuze maken uit de weergegeven lijst met voorkeuzen. Dit zijn de servervoorkeuzen in de geselecteerde Fiery server of Fiery Central-printergroep.

De module Output heeft de volgende instellingen:

• Output: Maak een keuze uit een Fiery server-, Fiery XF-, Fiery Central-printergroep, een Dropbox-account, SMB-, FTP- of sFTP-locaties. Als u een Fiery server hebt geselecteerd, kiest u een taakactie en een taakvoorkeuze en klikt u op Opslaan.

Opmerking: U moet locaties instellen zodat deze worden weergegeven in de module Output.
  • Fiery JobExpert: voor Fiery-servers FS400 Pro of hoger kunt u JobExpert gebruiken om aanbevolen taakeigenschappen toe te passen op taken. JobExpert analyseert de taak en optimaliseert taakeigenschappen om uitvoer van hoge kwaliteit te realiseren.

Als u JobExpert wilt inschakelen, schakelt u het selectievakje JobExpert toepassen in en kiest u een optie in de lijst met vooraf gedefinieerde regels.

• Voor Fiery servers hebt u de optie om maximaal twee vervangende Fiery servers toe te voegen. Als de Fiery server voor uitvoer niet beschikbaar is, worden taken omgeleid naar de eerste vervangende Fiery server. In het geval dat de eerste vervangende Fiery server is uitgeschakeld, worden taken omgeleid naar de tweede vervangende Fiery server.
  • Klik op het plusteken om een vervangende Fiery server toe te voegen. Kies een Fiery server in de Output-lijst, selecteer een taakactie en een taakvoorkeuze en klik vervolgens op Opslaan.
    Opmerking: Vervangende Fiery servers zijn alleen beschikbaar voor Fiery servers. Vervangende Fiery servers zijn niet beschikbaar voor Fiery XF- of Fiery Central-servers.