Fiery Impose sjablonen

U kunt een standaard of aangepaste inslagslabloon toevoegen vanuit Fiery Impose.

De nieuwste versie van Command WorkStation die beschikbaar is via http://www.efi.com/Fiery Command WorkStation/overview moet geïnstalleerd zijn op dezelfde computer als de Fiery JobFlow-server en de Fiery Impose-licentie moet geactiveerd zijn om de sjablonen te kunnen openen.

Opmerking: De demoversie van Fiery Impose wordt geïnstalleerd tijdens de installatie van de Command WorkStation-software.

De onderstaande lijst omvat alle standaardsjablonen die beschikbaar zijn in Fiery Impose:

Normaal

• 1 per vel volledige pagina

boekje

• 2 per vel op de rug gebonden

• 2 per vel door de rug geniet

• 4 per vel; rug aan rug

Combineren

• 3 per vel in drieën gevouwen brochure

• 4 per vel uitgevouwen

• 4 per vel; Z-vouw