Convert

De module Convert wordt automatisch toegevoegd wanneer u een workflow maakt. Met de module Convert kunt u verschillende bestandstypen verwerken en converteren naar Adobe PDF-bestanden.

De volgende bestandstypen worden ondersteund:

• BMP
  • GIF
  • Microsoft Excel
  • MJM
  • SVG
  • DCM
  • HEIC
  • Microsoft PowerPoint
  • PCX
  • TIF
  • DNG
  • JPG
  • Microsoft Publisher
  • PNG
  • TIFF
  • FAX
  • JPEG
  • Microsoft Word
  • PSD
Houd rekening met het volgende:
  • Als een taak een niet PDF-afhankelijke workflow vereist, hebt u de optie om de module Convert te verwijderen en de taak uit te voeren in een andere bestandsindeling dan PDF.
  • Het bestandstype MJM (JDF MIME) wordt ondersteund op Fiery servers, op Fiery Central-servers en op Fiery XF-servers waarop de optie Fiery JDF is ingeschakeld. Fiery JobFlow biedt logboeken in het geval van fouten, zodat bekwame gebruikers het probleem kunnen oplossen.