Zrušit úlohu
Můžete zrušit tiskovou úlohu nebo úlohu, která je ve frontě k tisku.
Úlohu můžete zrušit při tisku v podokně Stav nebo před tiskem na kartě Tisk.
Proveďte jednu z těchto akcí:
- V podokně Stav klikněte nebo klepněte na Zrušit.
- Na kartě Tisk vyberte úlohu a nad oblastí náhledu klikněte nebo klepněte na Zrušit.
- Na kartě Tisk klikněte pravým tlačítkem nebo klepněte na úlohu a přidržte ji a vyberte možnost Zrušit.