Documentpagina’s selecteren

In de weergavemodus Miniatuurweergaven kunt u pagina’s selecteren binnen een enkel document of in meerdere documenten.

1. Klik op de knop Miniatuurweergave in de Statusbalk of klik op Weergave > Weergavemodus > Miniatuurweergaven.
  2. Selecteer documentpaginaminiaturen binnen een enkel document of in meerdere documenten via een van de volgende methoden:
    • Houd de Shift-toets ingedrukt terwijl u op de pagina’s klikt om meerdere aangrenzende documentpaginaminiaturen te selecteren.

• Houd de Ctrl-toets ingedrukt terwijl u op de pagina’s klikt om meerdere niet-aangrenzende documentpaginaminiaturen te selecteren.

• Houd de linkermuisknop ingedrukt om een selectiekader te slepen rond de gewenste documentpaginaminiaturen.

• Houd de Shift-toets ingedrukt en sleep het selectiekader om documentpaginaminiaturen te selecteren, en verplaats het selectiekader vervolgens om de huidige selectie in te voegen.

• Houd de Ctrl-toets ingedrukt en sleep het selectiekader om een groep documentpaginaminiaturen te selecteren, en hef de selectie van afzonderlijke documentpaginaminiaturen op door hierop te klikken.

3. Laat de Shift- of Ctrl-toets en de linkermuisknop los voordat u documentpagina’s gaat bewerken.

De geselecteerde miniaturen worden gemarkeerd met een rand. U kunt de documentpagina’s bewerken door met de rechtermuisknop te klikken in het deelvenster Afdrukvoorbeeld om het pop-upmenu weer te geven.