Printerprofielen exporteren

Met de optie Printers beheren kunt u printerprofielen exporteren zodat andere gebruikers deze kunnen gebruiken.

1. Klik op Printer > Printers beheren en klik vervolgens op Exporteren om het dialoogvenster Printerprofiel exporteren weer te geven.
  2. Blader naar de doellocatie, voer een bestandsnaam in voor het printerprofiel en klik vervolgens op Opslaan.

Printerprofielen hebben de bestandsextensie .ppv. U kunt het resulterende .ppv-bestand met een andere gebruiker delen door het per e-mail te verzenden, op een USB-stick te zetten of in een gedeelde netwerkmap te plaatsen.