Documenten afdrukken als boekjes

U kunt documenten afdrukken naar printers die zijn uitgerust met een afwerkeenheid die afgewerkte boekjes kan uitvoeren.

U kunt ook boekjes afdrukken naar printers die geen afwerkingsmogelijkheden voor boekjes hebben. In dat geval kunt u documenten afdrukken als boekjes, maar deze vervolgens handmatig afwerken. Met handmatige boekjes kunt u boekjes maken en inslaan met Fiery VUE, ook als de printer niet beschikt over de afwerkingsopties voor nieten of vouwen.

Opmerking: Boekjes kunnen gemengde paginaformaten hebben.
Opmerking: Wanneer boekjesinstellingen worden toegepast op documenten met gemengde paginaformaten, worden de grote pagina’s in het document gespreid over twee kleinere pagina’s naast elkaar, zoals een centerfold. De eerste pagina van een boekje kan niet worden gespreid aangezien het een enkele pagina is en het formaat van de kleinere pagina moet behouden. Gebruik de modus Afgewerkte weergave om het document met gespreide pagina’s weer te geven.
  1. Start Fiery VUE.
  2. Maak verbinding met een printer die afwerkingsmogelijkheden heeft, zoals perforeren, nieten of vouwen.
  3. Voeg een bestand toe.
  4. Geef pagina- en afwerkingsopties op.
  5. Klik op de knop Afdrukken om de Fiery VUE-sessie af te drukken naar de aangewezen printer.

Het document wordt afgedrukt als een afgewerkt boekje.