Fiery VUE

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Printerprofielen toevoegen

Met de optie Printers beheren kunt u printerprofielen toevoegen aan Fiery VUE.

  1. Klik op Printer > Printers beheren en klik vervolgens op Importeren om het dialoogvenster Printerprofiel importeren weer te geven.
  2. Selecteer een printerprofiel en klik vervolgens op Openen om dit toe te voegen aan de lijst met printers.

    Printerprofielen hebben de bestandsextensie .ppv.

Gebruiksrechtovereenkomst